Select Page

Natuur / Theater / Eten / Groentes aan het spit / Veewagenhotel / Live Muziek / Leaselaarzen / Kampvuur / Kruikenbar / Biggen / Schapenstaldiner / Wildpluktocht

Broekland

29-30 september  en 1 oktober 2023

EKO-Boerderij Sengersbroek
Sengersbroekweg 7, Asten-Heusden

 

Boek Nu

All-in Weekend

€112,- (20% korting)

Van vrijdag 17:00u – zondag 16:00u
2x overnachtingen, 2x ontbijt + lunch + 2x diner

Broekland is een driedaags gebeuren op de leukste boerderij van Nederland. Met theater, live muziek en culinaire verrassingen. Op vrijdag eten we hele groentes van het spit mét friet en dansen we tot de dauw ons een nat pak bezorgt. Op zaterdag en zondag zijn er verschillende theatervoorstellingen, wildpluktochten, borrelplanken met vlees van eigen varken en zaterdagavond ontvangen we je graag in de schapenstal voor een vier-gangen diner. 

Logeren kan! In ons veewagen hotel of in een van de ingerichte tenten. Hete kruiken en ontbijt met ei van eigen kip inbegrepen. Je koopt een dagkaart of een weekendticket. 

 Programma & Tickets

Dansen op vrijdag

Op vrijdag eten we hele groentes van het spit mét friet. We dansen tot de dauw ons een nat pak bezorgt.

Vrijdag 29 september

Programma 18:00u – 01:00u

€15,- (excl. overnachting)
Met friet en groenten + €10,-

Theater op zaterdag

Vandaag krijg je gewoon alles. Ontbijt, voorstellingen, wandelingen en je ding doen. Tegen de avond ontvangen we je graag in de schapenstal voor een vier-gangen diner. Hiervoor zijn de plaatsen beperkt

Zaterdag 30 september

Programma 10:00u – 22:00u

Kaartje €40,- (excl. overnachting)

Borrelen op zondag

Deze zondag proef je de beroemde borrelplank van onze nieuwe charcuterie kar; Pekelbig terwijl je kroos knutselt in de stroschuur of een uitvaart bijwoont van een hommel.

Zondag 1 oktober

Programma 10:00u – 16:00u

gratis (excl. ontbijt)

Overnachten

Kamperen in oktober? Kan gewoon! Wij zorgen voor warme kruiken, douches en wc’s, en wanneer je een bungalowtent of veehotel huurt zelfs voor een heerlijk opgemaakt bed.

Ontbijt is bij de prijs inbegrepen en staat elke ochtend tussen 8:00 en 10:00u klaar in de stroschuur.

Eten en drinken

Binnen het programma is er volop eten aanbod. Drinken wordt altijd apart gerekend (behalve koffie en thee bij het ontbijt). Er kan altijd een kleine snack gekocht worden door de dag heen

Parkeren

Parkeren kun je achter in de wei van de boerderij, dit wordt aangegeven doormiddel van borden. Kijk op dit kaartje voor meer duidelijkheid of gebruik deze code bij google maps.

Bands en voorstellingen

Etiam quis blandit erat. Donec laoreet libero non metus volutpat consequat in vel metus. Sed non augue id felis pellentesque congue et vitae tellus. Donec ullamcorper libero nisl.

Get In Touch

"

broekland@sengersbroek.nl

(255) 352-6258