Zalig Paasvlees
OP JE PAASBEST VLEES BESTELLEN
Ja! je kunt weer bestellen voor Pasen. Onze HAM, SPEK of WORST of een paasbrunch voor 2 personen met gekookte ham, paté en worstenbroodjes.
Hoe werkt het?
Bestel vóór dinsdag 26 maart. Je vinkt in de webwinkel alle producten aan die wilt. Voordat je afrekent kies je je afhaalpunt. Deze is gekoppeld aan een ophaaldag en tijd. De opties zie je hierbeneden.
Let op, we rekenen €2,50 bestelkosten, behalve als je het zelf ophaalt in het winkeltje op Sengersbroek.
Bestellen via de mail kan ook. bestel@sengersbroek.nl
Iedere zaterdag van 9.00-12.00uur is ons charmant winkeltje geopend. Alle producten die wij van ons Bonte Bentheimer buitenvarken maken zijn hier verkrijgbaar. We snijden graag wat van de oude gerijpte ham voor je af. Wees welkom!
ONS WINKELTJE | Sengersbroek | za 30 maart 09.00 – 12.00u
TILBURG | Stoom013 | vr 29 maart 16:00 – 20.00u
EINDHOVEN | Residency for the People | za 30 maart 17.00 – 20.00u
AMSTERDAM | Gerard Doustraat 12H | wo 27 maart 16.00 – 19.00u
LEVEROY | Liesjeshoek 22 | vr 29 maart 16:00 – 19:00u
ROERMOND | Schoolstraat 2 | vr 29 maart 16.00 – 19.00u
MET PASEN HEBBEN WIJ
Helaas is het niet meer mogelijk om via de website te bestellen.
Wil je toch nog iets lekkers met Pasen? Bezoek dan ons winkeltje a.s. zaterdag (open van 09:00u-12:00u) of stuur een mail naar bestel@sengersbroek.nl
9 bitterballen (totaal 200 gr) met ragout van draadjesvlees en bottenbouillon. Gepaneerd in desembroodkruim. | ||
Malse en magere spier van de rug. Stuk ca 270gr. Prijs per stuk. |
gesneden | Gerookte ham (prijs per ons) | ||
gesneden | oude gerijpte ham, 7+ maanden gerijpt (prijs per ons) | ||
gesneden | ham van de nek (prijs per ons) | ||
gesneden | kleine ham van de bil met tijm (prijs per ons) | ||
Gesneden | oude ham, coppa en een verrassing a 140g (prijs per pak) |
stuk ca. 170 gram (prijs per stuk) | ||
per 2 verpakt ca. 190 gram (prijs per pak) | ||
per 2 verpakt ca. 190 gram | ||
per 2 verpakt ca. 190 gram (prijs per pak) | ||
aan een stuk a 150 gr (prijs per stuk) | ||
ca 80 gram per stuk (prijs per stuk) | ||
ca 90 gram per stuk (prijs per stuk) | ||
per stuk verpakt ca. 180 gram (prijs per stuk) | ||
aan een stuk a 150 gr (prijs per stuk) | ||
Droogworst knoflook, droogworst venkel en een stuk salami | ||
Walnoot droogworstje. Ca 70 gram per stuk. Deze maken we maar een keer per jaar! | ||
gesneden | spek van de rug (prijs per ons) | ||
gesneden | gerookt spek van de buik (prijs per ons) | ||
stuk | gerookte spek van de buik (prijs per ons) | ||
Stuk spek van de kinnebak (voor pasta carbonara) stuk a 150 gram (prijs per stuk) | ||
In blokjes gesneden spek van de kinnebak (voor pasta carbonara) per pakje 130 gram (prijs per stuk) | ||
Gesneden, gezouten en gerookt per 100gr.
Lekker als katerontbijt bij een gebakken ei. 100 gram is ongeveer 12 plakken. | ||
gesneden | spek van de buik (prijs per ons) | ||
stuk | spek van de buik (prijs per ons) | ||
Gesneden spekblokjes. Een mengsel van ons gerookt spek, pancetta en gedroogde hammen. Lekker voor in de pasta. 70gram (prijs per pakje) | ||
Per 2 verpakt, ca 280 gram (prijs per pak) | ||
ca 190 gram (prijs per stuk) | ||
ongepaneerd ca 150 gram (prijs per stuk) | ||
ca 180 gram (prijs per stuk) | ||
Per 2 verpakt, ca 280 gram (prijs per pak) | ||
per 2 verpakt 250 gram (prijs per pak) | ||
stuk 120 gram (prijs per stuk) | ||
Gehaktbal in darmnet met knoflook en peterselie - per 2 verpakt 230 gram (prijs per pak) | ||
Per 9 verpakt ca. 250gram (prijs per pak) | ||
Malse en magere spier van de rug. Stuk ca 270gr. Prijs per stuk. | ||
Reuzel (lekker op je boterham of voor jus) | ||
Zeep gemaakt van het vet van onze varkens door Waew en Nadine. | ||
Zeep gemaakt van het vet van onze varkens door Waew en Nadine. |
Op de vijfsterren boerderij Sengersbroek bij Asten hebben de Bonte Bentheimervarkens een waardig leven. Een leven naar hun aard. Ze lopen over het erf, struinen door de wei, badderen in de modder, wroeten en rennen. Ook worden ze biologisch gevoerd.
Het Bonte Bentheimer varken is een varkensras dat bekend staat om zijn gemarmerd doorregen vlees. Dit is alleen mogelijk als ze de tijd krijgen om te groeien. De varkens die bij Peter en Teresa rondlopen, hebben een 2 tot 3 maal langer levensbestaan. En eten dus ook langer door.
Er zijn drie zeugen met één beer. Er vindt natuurlijke dekking plaats. De zeugen krijgen één, soms twee worpen per jaar. Jaarlijks worden er ongeveer twintig dieren geslacht: één dier in de drie weken.
Ze worden door vijfsterrenboeren Peter en Naard persoonlijk afgeleverd in de slachterij in de buurt (tien minuten rijden). Het vlees wordt vervolgens door Teresa, Josine en Maarten op de boerderij uitgebeend en verwerkt. We verkopen aan huis, in het boerderijwinkeltje. Geopend op zaterdag van 09:00u-12:00u
U bent van harte uitgenodigd om een bestelling te doen.
En als het vlees op is… dan is het op!
bezoek ons winkeltje
Bezoek ons
Onze boerderij ligt verscholen in de Brabantse Peel
Sengersbroekweg 7,
5725 TK, Asten-Heusden









































